im fine without you

Hej Frida här. Jag har blivit sjuk , fett ovärt. pluss att haloween är också fett ovärt. Massa zombie ungar som kommer och äter upp änns godis INTE OKEJ ... Jag är inte bara sjuk utan jag har fått ögoninflamation också , Det kommer tårar från mitt vänsta öga och shit...... inte okej. Jajaja ska sluta waina. Hörs nog inte mer idag. Så god natt på er !
It's my fucking b-day imorgon ! fett värt , 15 barre , dnice. Jag tror inte jag har fattat när man ska använda komma tecken , aja hejdå !



don't let people come close enough to hurt you

Den dag då jag mötte dig
trodde jag att
kärlek var kyssar och vackra ord.
Nu vet jag bättre.
Du sa att du älskade mig.
Men kärleken blev aldrig så vacker.
Vi utnyttjade varandra och
hårda ord
lämnade fula ärr.
-frida

labels or love ?

Hejsan suckers , Frida här. Jag och dady c00l ska dra in till stan och kirra tårta tiss imorgon , för gissa vem som fyller år då ? :)

cat delux

Saknar Kroatien !
och min lilla bebbo därifrån !
hahaha !


snygg ?


tjena mr dörrvakt

Ska krubba middag , sen utgång med ellen och vendela , dnice ! Ha en bra fredag ! sug och svälj , trevlig helg.


Jag e...

... FETT TAGGAD!
LW konsert på torsdagen, ohyeees!
-Lina

HISS&DISS by lina


*otursdagar - det säger allt.
*äcklig mat - asso jag börjar typ gråta då .. som idag .. måste bah berätta. Mamma väcker mig (jag har sovit innan middag och efter skola) och då säger hon att jag ska ta tvätt, sen så säger hon att de e mat .. då frågade jag vad det var för något då sa hon att det var ungs pannkaka och då ville inte jag ha så hon fick vääärma spagetti . iaf det jag ville säga var att äcklig mat får mig att börja gråta.




FRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄST FRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄST FRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄST FRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄST FRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄST FRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄST FRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄST FRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄST FRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄSTFRIDA ÄR BÄST
den hära har legat i utkast ett tag så den e lite gammal och slutet e made of frida :p

mrs L L Lina

hejhej, lina hära . sjuuukt sjuuk..' seeeeeeeeegt '
idag vaknade jag i skaplig tid och sen fixade jag tvn :) åt lite frulle och sedan taggade jag ner te wiiet, det var super AWESOME! de e super mario broes, som på nitendo 64, fast på wii och mycket bättre kvalite och coolare gubbar och allt! plus att jag eger ! :d haha, jag ska inte nörda det idag? :o joooooooe!
får ju inte lämna huset .. :( SUUUCK
ikväll blir det gydis och filmer :)

ÄREeeeh FÄÄÄST ELLÄH ?


god jävla morgon


Livet suger när man e sjuk

tja, ska lägga mig snart . alvedonen har värkt ett tag så snart kommer nog febern tillbaka ... *längtar* NOOOOT
längtar te praoen som fan :o ska bli tjocknice -Lina

herman it is !


det finns inget med dig som är underbart

chacha fridigirl här ! driveeeeeeeeeer.
Jag sitter med ampathy Vendela och Ellen och kollar på film , dnice ! Ha en bra kväll så hörs vi lite senare ikväll kanske -Fridaaaaaa.

Fett värt inlägg.






no bitches, no problems


jag ska sakna dig imorgon

Jag kan sitta flera timmar , jag kan gå igenom allt. Det tog slut för längesen , men du är överallt.




Yo ampathy !

Hejsan ! Frida här. Dagen började med att jag vaknade upp breve Vendela...Score ! :D
Ehm aja , vi gick upp åt tårta till frukost , awesome och sen spenderade vi hälften av dagen i sängen. Sen såg vi att klockan blev lunch så vi drog oss in mot stan och kirrade tacobar (Y) Nu ska jag få i mig lite middag också hehe. Vi hörs ! poesssssss





koster 09


förklaring hallåååååååå!

varför jag inte bloggat:
int3 vart vid datan
bröderna hade datN
vart borta från hemm1
vart 7k...

förlåter ni mej ? ....

L IN Action

tjafan, ni kan kalla mig sjuk lina? jag har halsfluss ... yippie .. igår var jag hos ellen och åt flääsk file och pommes(goda) och beasås med saft :) sen åt vi tåååta och väntade in våran sista gäst. Herman. hahahahha, en vit liten söt kattunge som ellen och hennes bror har kirrat :) aaaaaaaaas söt :D
haha, sen såg vi någon film som började bra men jag kände mig seg så jag bad far min hämta mig.. men det var AS 3vligt =)
idag ska jag göra samma sak jag gjort under hela dagen ..... ligga i min säng och se tv .. jag orkar inte något annat ... har inte ätit någe heller ... aja ska vila vidare .. måste ju vara frisk till praoen ! :o
hare as nice !

smells like teen spirit

hola at yaa. Frida här. Är på tjejmiddag @ ellens manison med tårta och annat gott. Jag sussar här i natt också. Hon fick sin kattunge idag, Herman it is ! en riktig sötboll ! Men nu ska jag umgås med mina vänner , vi hörs imorgon ! Puss- Frida.

.


schprääänki

Yes , klarade av filmen galant ! Victor fick komma och hålla mig sällskap ibland men aja. Ska nog poppa en til popcorn påse och starta en ny film , Twilight får det nog bli :)  shitman det är klart de är najjs asso.
Langar kanske en lista snart ... vi får se...
Pös




smash into you

Tjafan. Nu har jag vaknat men är fortf jätte trött så ska sätta på en skräckfilm , som min kära storebror har laddat ner. Eller jag tror det är en skräckfilm.. aja känns inte som en bra ide att jag kollar på den när jag är ensam hemma. Aja vi får se hur det går !
Ha det :)


vad har jag gett mig in på.....

/ frida


livet är en hora

massor med hej ! Jag åt middag hemma hos ellen , Gustav lagad köttfärsås och spaggeti åt oss så det blev awesome ! Sen har vi bara tagit det lungt hela dagen , så det ska vara ! Imorgon blir det tjejmiddag för att tyå fira mig (a) hehehe. Fyller ju år på Söndag så dnice ! Nej men nu ska jag ta en lång dusch , så hörs vi senare ! pussss - Fr0dolitOOooO


helllvääätte vad besviken jag blir lars-olof !

Hej alla 1000 tals blogg läsare , ehmm ja precis.
Jag vaknade ganska tidigt , men dnice. Sen åt jag lunch med mi padre und bror och sen sprang jag över till Ellen och Vendela , så nu sitter jag här :)
Vi kommer nog stanna inne hela dagen för det är för kallt för att gå ut. Vill ju inte bli en isglass precis. Fridolippo , in store now ! Dont think so. Men nu ska jag göra nått annat ! Ha det bra.







vet inte hur jag lyckas vara så snygg hela tiden


faghag

Okej , dagens roligaste citat
"Asso Vendela är den ända personen jag känner som har knä fett " - Ellen


nuttes production

Hej på er ! Har ni haft en bra start på lovet ? Jag har :)
Vi såg ju på bio ikväll , The ugly truth. As kul jue ! Men hörni nu ska jag fortsätta att glida runt på fäjsbok. Vi hörs säkert om ett tag :) Muah




L IN Action

god middag. Ja det var de.
haha, inte kul men ändå. Skulle vara med ellen vendela och frida men de skulle tysdligen på bio så det gick int3 ..
men då får man lösa det på ett annat sett om man inte har pengar. Jo man träffar andra som inte "kostar" :p haha, ikväll blir de enskede tjejer, Tuva,fia marto och jovannis och hans vänner.
hare fint <3

baby marry me

Tjo stalkers ! Jag kom nyss hem från stan men ellson och vendela , fick med mig lite saker hem , så dnice. Jag fyller år snart så det är jue ännu niceare  ( niceare , är det ett ord änns (?)) jajaja.
Blir typ bio ikväll , vi får se :) Men nu ska jag krubba lite middag. Vi hörs ! poes / frida


hugo salumon melvin

igår var jag med dom hära sötnosarna, snacka att jag kommer bo på landet för att få träffa dom! love


när alla sviker. så finns ju alltid familjen

tja, god morgon, hejsan.
första dagen på lovet nu .. har inte klivit upp ur sängen än.. e på för dåligt humör ..
jag tänker inte kliva upp ur sängen förns jag måste fixa mig inför träningen .
det ska bli skönt att träna . ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag hittar vell på något.
idag skulle jag vart med mamma men hon gick upp så tidigt, så jag ska träffa melan:)

jag var dum nog och saltade såren.


Om man bara kunde spola tillbaka tiden.
Om man bara kunde backa - ta till baka skiten.
- frida


det svider när jag vet att du gråter

Helu. Blev lite middag och lite gott @ ellen manison. Sen träffade vi joel und Erik , like oldtimes. Nu ska jag sova. Hörs imorgon. Sov gotttt




När jag lutar mig tillbaks ser jag bilder på oss.
Men efter alkoholen försvinner dom bort.


bästa överraskningen !

Jag kommer hem till Ellen , gissa vem dom har flygit hit från kalmar ? Jo Vendela ! Så jävla awesome , så hon blir här för att fira min födelsedag. :)))))))))))))
Nej men nu ska jag gå och joina dom vid bordet. Ha en bra kväll, det ska jag ! / värdensgladastefrida


Lina in action

hejhej, glömt att ställa om klockan? isåfall gör DET, idag har jag tagit luuugnt, som jag planerat att göra nästan hela lovet, asso jag e gämt trött och behövr faktist sova? :o haha, slaggade hos jesper igår lekte lite med tea(jespers systerdotter) också :) frida hör av dig om du vill ses någon gang :p <3
hah, men på måndag ska jag te stan shoppa, tisdag ska jag fira 7 månader med jesper. bio resturang lämna tea. Ha det asm!

miss u!

Lina in action

hejhej, glömt att ställa om klockan? isåfall gör DET, idag har jag tagit luuugnt, som jag planerat att göra nästan hela lovet, asso jag e gämt trött och behövr faktist sova? :o haha, slaggade hos jesper igår lekte lite med tea(jespers systerdotter) också :) frida hör av dig om du vill ses någon gang :p <3
hah, men på måndag ska jag te stan shoppa, tisdag ska jag fira 7 månader med jesper. bio resturang lämna tea. Ha det asm!

miss u!

happyland

Hola at yaa. Frida här. Jag har bara tagit det lungt hela dagen, fäättt skööönttt. Ska träffa ellen ikväll så dnice ! Nu ska jag börja fixa mig :) Vi hörs. Poez

i should know who i am by now

Godmorgon svergie , klockan är 11:40 , vafan gör jag uppe ?
Aja , hoppas ni hade en bra lördag. Nu ska jag kirra lite frukost medans jag väntar på att ellen ska vakna. Ha det bra. hejdoe - Frida


leave the world behind

Massa med hej. Jag och Ellen har nyss kommit hem från restaurangen. Vi är propp mätta. Vi har i alla fall landat i soffan och ska se på film så dnice. Vi orkar inte göra så mycket mer. Men imorgon blir det nog stan. Ha en bra lördag kväll så hörs vi :)

på repeat


I WAS LIKE... WHY ARE YOU SO OBSESSED WITH ME?

tja fan ! Frida här. Jag och ellen ska ut och äta med la familia nu så vi hörs ! poesssss


oledolyckan

tja tja, nu har jag sovit middag :D as bra! :p ahahah, senare ska jag träffa upp jesper och hans familj på pappas sida, sen rullar vi hem te hans mamma där vi sedan sover:) höll på att värma min mat på pop corn tiden ... 3.30 alltså .. AOUUH !:p -Lina

baby im a susperstar

Tja på er , Hade ni en bra fredag ? jag hade.

Var på fest hos Daniel men ellson , dnice. Den här dagen blir det nog bara att ligga i sängen och kolla på film för våran del. Men vi får se vad kvällen väntar. Ha d ! :) - Frida.



ellen , mitt hjärta <3


awesome

godmorgon världen :) sitter hära ensam :) har jobbat ihop 100 kroner nyss =) haha, ska fixa med effekter och sånt på bilder snart så jag har någon fin sak :p haha, men iaf så idag ska jag vara hemma och fixa saker :) den sova hos jesper :) ni får hare (y)

med detta säger jag natti<3


myskväll

godagens :) nyss landat hemma från en skräckfilm kväll med jim jesper sandra elin och marcus in the j&j plaaaaaaaze med chips x2, läsk x2 och gurka och morötter och dip :) haha, vi såg the uninvited , den var lite skittzofren :p haha nej jag säger inte för mycket?
nu sitter sandra hera bredvid mig :) de e naaaaaaiz, imorgon taggar sandra halv 12 till innebandy då får vell jag plugga/städa kanske *NOOOOOOOOOOT*

Barbie Breakdown

Hej Frida här. Har kommit hem från skolan men nu ska jag kila ner till helgesta och köpa <cola3 Sen vänta på att Ellen ska sluta. Vi hörs kanske senare.


phättt snääägg


Love what you got and remember what you had

God morgon so3tnos. Heeendeeeeeeeeeer ?
Själv ska man snart dra sig till skolan... känns segt. Men ändå , sista dagen så dnice ! Men min buss går snart , catch up with yaa later.  / frida.

sovit gott?

god morgon alla stjärtgossar :) jag har sovit konstigt, steg i säng typ halv 1 sen vaknar jag 6 (vana) och då märker jag att min mobil fuckar ur! så de e glapp i laddaren så mobilen dog på natten så den kunde inte ringa på morgonen så då fick jag knalla te mor och far och be dom väcka mig :p japp det löste sig :) <3
jag e as pirrig te provet .... :( hehe.. hoppas ni enjoya mina låtar jag la in :) jag har vekligen saknat bloggen, de e sååååå kul nu! :D<3 Lina is back on track!

natti!/L

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!

natti!


vill ni nå era drömmar måste ni börja med att vakna

Tja snygging , hängeru här ofta ? *blink*
Frida här iaf , fett k0lt.
Nu ska jag glida vidare på fejjan.
cya


Dudär , fett nödvändigt inlägg , visst ?


om de händer igen fan då slutar jag med kärlek



out from under

Hey :) lilla jag hera, fett mycket no plugg idag! :o gal1, men övning ger färdighet? hetere så? äääsch
imorogn e det sista dagen innan 1 veckas lov och 2 veckor prao ! tviggeliawesome! men iaf så e jag på vet inte vad humöret! inte kul -.- men iaf imorgon ska jag inte göra så mycket förutom no prov
på lovet får jag pengar så då ska jag vell åka in te stan och sånt.



du borde ha lyssnat på orden jag sa


Mina drömmar är en sluten bok


när jag ser dig river du upp gamla sår

Frodolito här. Läg1?

Jag kom precis hem från skolan ,så dnice. Be cool stay in school ? jajjamänsan.
Jag hade tänkt att plugga lite No och sådär. Sista dagen imorgon som består av 2 prov .. inte okej. jaja sen är det L to the fucking ov ! phäääättt colwt !  
Och jag fyller år den 1 november. Alltså den sista dagen på lovet. Inte okej ! Så det blir nog inte så mycket firande. Men nu ska jag sätta igång att pluggisch. Vi hörs. pöööööööööz


Förlåt , men bilden är fortf rolig.
 Är det illa att jag skrattar åt saker jag själv gör ? :s
Aja . Frida 4 the president. Cya


jag finner logik i min idioti


bjuder på bilden.



god fucking morgon.


Lina fillifjong hära

hejhej bloggen :) känns som om jag suger på upp date? japp så e det, jag har inte riktigt vänjt mig igen :p haha, men iaf så e jag lite korkad och gör inlägg men publiserar inte, och sen när jag stänger ner datan så e allt försent .. idag e det kort skol dag sen blir det NO plugg. usch! men iaf sista provet/läxan innan lovet och praoen :D det e super awesome ! :)
inatt sov jag 8.40 timmar!!!!! :D sköönt son f'äään. men drömde lite konstig dröm (a)<3
ska fixa mig ! hare bra så hörs vi senare !:)

vill att du ska vara min bästa vän igen.

Hejsan. Hur har dagen varit ? Halva veckan har
juh gått nu så det gillar vi.
Sista veckan. Så jävla skönt !
Kommer vara borta 3 veckor från skolan , dnice.
Jag borde egentligen plugga till no provet men det
känns lite ovärt. Aja , jag ska ta ett långt bad med
ansiktsmask , gr8. Vi hörs lite senare ikväll. Puss
- Frida.





ett och ett halvt år sen.


med detta säger jag god natt






I believe everything happens for a reason.
People change so that you can learn to let go.
Things go wrong so that you can appreciate them when they're right.
You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself.
And sometimes good things fall apart so better things can fall together.
Life is what you make it.

GillarT

hejsan hejsan ! jag har inget att skriva just nu för jag har lite no att plugga , sounds fun ? nope.






+




=






länge sen :D

hej :) lina den saknande e hära :) vaken nu. idag e det skola ... suuuuck. men iaf så lever jag och när jag har mera tid ska ni få veta något kul om min helg =D iaf så ska jag komma igång med bloggen nu (y)

whatcha say







im a hooligan

hejsan *vinkar* ingen skola för mig idag. Ska sova. puss / frida


.


love is gone

Hejsan ! Frida här. Idag har jag tränat , creds till mig. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på film , sånt söndagar är till för. Hoppas ni har haft en bra helg så hörs vi lite senare :)




it hurts so good

Massor med hej ! Nu har jag kommit hem från bion , vi såg flickan som lekte med elden.
Den var faktiskt bra ! Det är juh 2an på män som hatar kvinnor typ.
Imorgon så ska jag tvinga mig till sats , har ju kort där men inte använt det på hur länge som helst så har lite dåligt samvete över det... hehe.
Men nu ska jag dra mig mot sängen. Vi hörs imorgon. Puss





Old enough to know better, too young to care.

jag gick förbi dig på stan, du såg ut att vara glad du gick med din nya som jag tror du har du såg mig nog innan jag vek av försökte spela "cool" som om allting var normalt men i själva verket är jag kvar i mitt skal och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart. I mitt sagoland tar du mig i hand igen det är inga fler bråk och gråt , där är vi sams igen ..


Det är regnar , men jag har solsken varje gång du ler

Hej alla Frida fans. Läg1 ? Med mig är det bra. Jag har badat , gjort ansiksmask och hårinpacking. Nu ska jag plugga lite , äta. Och sen möta upp Ellen för bio. Vi hörs senare. Pussen.



life is a bitch, just fuck it!

God jävla morgon ! Sovit gott ? Jag har.
Nu ska jag ta nått att äta och lite sådär. Vi hörs vell senare i guess.

God natt

när du inser att det är bäst att leva utan mig, kommer jag inte kunna leva med mig själv

vad glor ni på ? Har ni aldrig sett en praktikant förut ?

Hej på dig gull1 ! Jag och Ellen sitter hemma hos hennes crib och har tagit moppen upp till högdalen och köpt godsaker. Nu ska vi lägga oss i soffan och kolla på idol. lööök kväll.GillarT !


mitt hjärta


när livet sviker är det bra att vara 2

Tja. Läget ? , bra inledning ? (:

Frida här iaf... Vi får klara oss utan lina i helgen men det ska nog gå bra ;) Jag tänke bara berätta att jag lever idag , Men nu ska jag fortsätta glida runt på ansiktsboken. Det är juh helg så vet inte om det kommer bli så bra uppdatering , men vi får se. Ikväll ska jag träffa Ellen. Hon har ju komit hem från Frankire så we have some catching up to do. Men n i får ha en bra Fredag. pöss


tpl

tjafan :) Lina e hära, jag e packad och klar ;). pahaha, nu ska jag snart åka till västerås med forbollsgänget och spela donkencup :)<3 e bara borta en helg så ni överlever nog :p tjääääääääääädåååååååååååå

torsdag

Tja fan ! Frida här . Jag och lina är hemma från stan nu. Jag fick med mig massor av saker hem... I min värd finns det inget som heter : spara pengar. Aya det här blev en snabbis för nu ska jag ta ett bad. Vi hörs. Puss


krasch landning i verkligheten

Hej älskling , har du ont i fingrarna ? inte ? Slå in ditt nummer då *ger dig min telefon* Den raggnings repliken rekommenderar jag ... it always work ;)
Aya Godmorgon iaf ! Hoppas ni har sovit gott :) Jag ska fixa mig och lite så där , sen efter skolan ska jag och lina in till stan. i hörs ikväll någon gång :) Puss

awesome

gööötmööörg3333n :) pigg som en lärka som e trött. asoo jag skojade.. men jag sitter hära och äter kakor och dricker fanta och smminkar mig :) sen taggar jag till skolan och har bild musik tyska och sen biekemiprov :p<3
sen taggar jag lina sötan björn in till staden men frida fäärskingen lindqvist :p trevlig dag

filåt/Lina

jag fortsätter med fridas visste ni att......
visste ni att jag e skit ledsen över att jag uppdaterat skit dåligt.. men jag har ofc en bortförklaring .. ja har skit mycket skola och träningar .. och ingen egen data ... och min 18 och 19 åriga brorser har börjat nörda pokemon?.. man bah näääääääääe sluuuuuuuuuuuuta?!
skit samma .. men ska försöka förbättra mig .. jag tjänade nyss 100 kronor på att vika papper .. hehe , sen imorgon ska jag och frida in till stan :) har 514 på kicks kort så det blir vell smink och kul grejer :) haha, dagen har vart bra :) träningen var skön ja vad mer kan man säga? :p haha ska sova lite puss<3

lite kul ..

i just cant belive i'm losing you

Tja snygging , kan jag få ett plåster för jag skrapa knät när jag föll för dig ? ;)))) Yes jag har skillsen på raggningrepliker .... Ja det är juh Frida här igen som ni kanske har fattat. Nu tänke jag bjuda på en "Visste ni att lista" So here it comes...


Visste ni att jag hatar att röra tidingar expressen , aftonbladet och sånna.

Visste ni att jag hatar att säga förlåt , även om jag vet att jag har gjort fel eller sårat någon säger jag det nästan aldrig det

Visste ni att jag sjunger alltid med i låtar som kommer tex på radio eller nått. Kan komma på mig själv sitta ensam på typ bussen och nynna...

Visste ni att jag kan inte kolla mot solen utan att nysa

Visste ni att jag gråter när jag blir sur

Visste ni att jag hatar asso verkligen HATAR ljudet av när folk nyser

Visste ni att jag har fobi mot mongolider , får panik

Visste ni att jag har vääärdens omgnaste humor

Visste ni att jag älskar att vara elak mot folk

Visste ni att jag älskar när det går dåligt för folk , typ när dom rammlar och sånt eller få dåligt på prov ... skadelädje (?)

Visste ni att jag hatar när folk rör min hals. Det obehagligaste som finns !

Visste ni att jag ska ta ett bad nu.

Over n out


Loved you once love you still , always have and always will

Hej Frida fans ! slutade skolan klockan halv 5  typ (!!!) för långt om du frågar mig... Nu ska jag fortsätta att plugga till No provet imorgon ... fett ovärt. Aya vi hörs senare ikväll. Puss




haha för phäättt läne sen. rip mitt hår


i shouldn´t have messed up so much

jeh ! dav rög in ? = hej ! vad gör ni ? ... eh vad håller jag på med ?
Aya hej iaf ! Frida här igen , som vanligt.. lina har typ skilt sig från mig känns det som. Jag har pluggat och nu ska jag kolla på desperata hemmafruar , love it ! :))) Vi hörs kannske senare ikväll.
pok

Victor und Anton


Wouldn't mind touching you all night

It takes no time to fall in love, but it takes you years to know what love is.

shawty is yaa booooteey

hey mf's !
Har varit en riktig värdelös uppdatering men ha haft uv- samtal som faktiskt gick helt okej .. Mamma var stolt över mig den här gången .. creds till mig.
Nu ska måste jag läsa 30 sidor i engelskaboken och sen lära mig glosor , kul ? hell to the no. Men ni får ha det så bra så hörs vi. - Frida


Don't fall for someone unless they're willing to catch you.

Hej sötsaker. Sovit gott? 
Nu ska jag fixa mig och sen vandra till bussen.. Snart helg !! eller inte...  men aya. Ni får ha det s bra så hörs vi när jag kommer hem. poez




saknar dig hjärtis


slumra in

nu ska jag sova, mår illa .. sorry för att hiss och diss listan inte kom upp råkade kryssa
hoppas den finns på utkastet :p
nattttttttttttiiiiiiiiiiiiiiii/Lina

(den bjuder jag på)

taha ? mja..:p

22.05Frida
hej katt1 , singel ällääääh ?
22:05Lina
ohyeeeeeeeeas ;D
22:05Frida
GRRRRR.
22:05Lina
and you min gläänsande stjääärna?
22:06Frida
vad har du på dig ? skicka bild...... MJAOW
22:06Lina
uuuh leopard? lockar de dej annars byter jag ;)
22:07Frida
jag diggar leopard stenhårt !
22:07Lina
;) då kan man säga att jag e stenhård
22:08Frida
yes y can !
22:08Lina
HAHAHAHAHAHHA asso filåt men blir smått äcklad :p:p
22:08Frida
aha.. bara för att jag är turk ?
fucking rassist !
aboooooooooooooow "
22:09Lina
haha men asso dah? dina ögonbryn jag menar ... jobbar du på mcdonalds elleh?!
22:11Frida
eyyy , det är ett hårband !
22:12Lina
hahahahhahaha ! men vadå din rygg? asso man skulle kunna raka av allt och säga att mammutarna har kommit tillbaka :s
22:13Frida
men åh , jag designar egna mattor ?

what's the use in being a millionare if I can't buy you?

Massor med hej. Mamma och jag har varit och hyrt film
så ska joina henne och kolla på den. Vi hörs kanske
senare ikväll. Puss



otursdag nr2

heju luna häta=hej lina hära
asso kan verkligen inte skriva på tengenterna idag :s uschhhhhh, ska nog börja med en ny "kategori":
Linas otursdagar.
asso jag trodde dom kom kanske någon gång ibland men vafan det hära e andra dagen i rad !? :s
idag så sminkade jag mig skit fult och allting gick snett förutom mitt vg- på matte provet och slutade svenskan efter man skulle göra 3 godkännande frågor :)
jag kunde itne träna eftersom mitt liv består av läxor just nu så -.- DIE MF DIE (jag e mutherfucker)
kirrar in en lista :*


you changed my whole life

Hola at yaa. Hur har eran start på veckan varit ? Min har varit helt okej.
Efter jag kom hem har jag pluggat lite.. creds til mig. Ska äta middag med mi madre nu, så vi hörs. Köss !
( snabbis inlägg ) - Frodolito


random bild


baby , jag kan se hur du fortfarnade gråter.

God jävla morgon. Ska fixamig och sen dra vidare till bussen , hörs när jag kommer hem. Ha en bra Måndag. Puss

en morgon by lina

tja dära :) jag vaknade för 20 min sen och ska sminka mig nu :) idag e det en tjillig dag med no matte tyska och svenska :p hehe, jag har slarvat med läxor den hära veckan ... *fy lina*
men iaf jag åt en jääävla stor frulle :p 2 mackor med oboy sen en safari joghurt med kalas puffar (a)
möööms, om jag hinner på morgonen langar jag in hiss och diss lista men annars så fixar jag det ikväll/idag
ska sminka mig nu pööööööööööööööööööössssssss :)
Lina

there is a part of me that lives for you


I will never let you fall

Hejsan på er ! Hur har eran helg varit  ?
Min har varit ehm .. händelserik är nog det rätta ordet i guess. Men idag har jag bara kollat på film och tagit det lungt , Ibland söndagar rätt skönt ... om man inte tänker på villken dag som kommer efter. Nu ska jag bara softa framför en ny film och vänta på att resten av la familia sk komma hem.
Vi hörs. poes


otursdag

hej jag ska duscha, spelat match "råkade" sparka ner en tjej i straff området = straff = hon slog mig i ansiktet = jag = blåtira ................................ otööööööööögnt
lina måste plugga/Lina

im yours to keep


bazzination

hej . jag är trött. kommer inte berätta om igår. måste plugga. dödödödö. hej då - Frida.


s.t.ä.d.a


goddag på er allesammans :)
jag ska alldess strax plugga skit mycket sen ska jag kl 5 åka in till enskede ik för att städa ..... sen åka hem och sen match, HÄRLIGT. jag e seg idag.

L1N4


hej lilla jag hära :)
ska sätta på film och typ sova nu hare bra!


ge tillbak allt du tog, sätt ihop mitt hjärta som det var, och kasta biten av dig

Hey MF's , Har varit och jobbat på dagen , creds till mig. Ska iväg och möta jesper snart och sen vidare till fanny.
Vi hörs. pöz
 
jag och lina back in the days.


fixar meej

hejsan, nu har jag duschat och gjort väärsta spaet :p
duschade i 40 min, rakat benen, målat naglar osv :) aaas fresht!
ska bah låta färgen torka sen ska jag sminka mig! :) mysipysi
hare braa! :) kanske får låna datan hos fanny senare ikväll! :)
förresten så vet ju vi att ni läser bloggen, ni är ganska många men varför komenterar ni inte ;o
BÖRJA MED DET! :o annars blir jag ledsen ..

*tårar*


(?)

är det någon som vet vad min klass hemsida i örbyskolan? har lust att titta bilder! :p

partykväll!

hei, lina hära
har precis klivit upp ur sängen och ska ta en dusch :) ikväll blir det ju som sagt farfars 80års "kalas" på en kina resturang. efter det rullar jag hem till fanny där jag ska sova ! :) det blir awesome.


Älskar min jesper!

ska man leva med vintern nu när alla sommar minnen bränner

massor med hej , ska iväg och jobba nu. Vi hörs senare - Frida


tjena din jävel du vet vem jag är

Shululu ! Frodolito här.

Bara för att jag typ aldrig berättar om våra kvällar så tänket jag gör det nu . Så här såg min Fredag kväll ut :

Efter jag ätit och fixat mig så tog jag bussen till ellen , bråkade med buss chafören som var en riktig bitterfitta...Aja. Vi mötte Lina och vandrade vidare till vivo och köpte gydiz. Sen gick vi till Årsta där det var massa folk som var lite...roliga ;o.
Vi var där ett ganska långt tag men sen så vandrade vi till östberga en snabbis men drog snabbt vidare till bussen. Karl , min vän sälskapade ( är det änns ett ord ?) mig på bussen en bit och så nu sitter jag här. Hoppas ni har haft en bra Fredag. Ska
sova. Vi hööörs. poes


mycket kort inlägg

vaken och har ätit :) jag kan inet smsa och min msn e borta så hur f*n ska jag få kontakt med folk?
hoppas frida läser det hära och ringer mig sen! :o
hejdå/Lina

you got growin up to do

jag absolut HATAR skogen ! asso fan vad den här dagen har varit hemsk...

aya , sitter iaf hemma nu , har ätit middag och tagit ett bad dnajs. Ikväll står ellen och lina på shemat ( stavning? )

Kommer förmodligen inte uppdatera så mycket i helgen...som vanligt (?)
Aya , vi hörs snygging. Puss


koster - 09


Lina

hej idag har dagen varit kukig för att vi var i skogen , 1 minut ifrån typ ig eller något sånt :p *HeHe* sprang alltså runt i en regnig äcklig skog i 2 timmar...
nu ska jag sova och äta popcorn, ingen hemma trottsallt ;) ikväll blir det frida :) vi hööörezz.
allt e kirrat inför imorgn ;) pöööööööös


Den plattsen du hade för mig är borta för länge sen.

Hej snygging , här igen ? :)
Mamma och jag har nyss kommit hem från stan med lite mat. Nu ska jag ta ett bad och sen kirra godis och kolla inlåst , souds good:)
Vi hörs senare.
All my love till victor , älskade storebror.

/Lina

hejhejhejhejhejehjehjejeejhejhejhejehje, ultra adhdarn hära! snart e mensen slut (y) nej jag sa inte det dära :s
haha, imorgon e det orientering .. ett plus e att jag och mrs B ska ut i skogen med gydis :p vi kommer nog ha kul. och eftersom det är en mycket händelserik dag så kommer kameran med så ska jag försöka fånga ögonblicken när börja kanske halkar i skogen eller något :p haha, nu ska jag och papsen åka till vivo för att köpa lite matsäck(godis) :)
helgen blir nais tycker jag :) slagg hos fanny på lördag plus att på dagen ska jag äta middag på kina resturang med hela tjocka släkten :p haha, för att fira miin farfar som blev 80 år igår !

penisar vi var

Diss och hiss by frida

HISS

Inlåst - Ni vet programmet som går på 4an ? Så jävla grymt !

Joshua Radin -Sök på spotify , han är pownar (Y)

Ellen Eriksson - Ni vet inte hur synd det är om er som inte är kompis med henne.En riktig skön böna hon är..


DISS

Skolan - Behövs en förklaring ?

Orientering - ASSO VA?! Stackars no lifer som satt hemma en kväll och började tänka " Varför inte skicka ut barn i skogen med karta .. yes ! " WTF liksom ? Helt onödigt....

Göteborg - Asso förlåt.. men jag hatar Göteborg. Skänk Göteborg till Norge eller nått.. usch

jag pissar snett på alla stunder som var kärleksfulla

Frida här aka Frodo... yeah.

Jag måste säga att det är synd om mig , jag är sjuk och måste springa jävla orientering imorgon... fett ovärt. Men det är F to the REDAG imorgon :D. Jag har inte så mycket på hjärtat just nu. Men Jag langar hiss och diss ikväll ! awesome !
Hörs. Muah


When I look at you my mind goes on a trip

F -Jag är sjuk. Ska sova. Hörs

du är mitt kött och blod

God jävla morgon.
Idag är det musik prov ... fett ovärt. Men aya min buss går snart , så ska fixa det sista. Vi hörs. Poez


av Lina den store

tjatja, mina pengar på mobilen i slut .. yey.. iallafall jag mår lite bra tror jag och jag ska fixa mig snart idag har jag bild, musik (prov) och slutligen tyska, jag slutar kvart i 12 och dom andra har lite längra ;) haha (6) det är något knasigt möte med lärarna =)
söttillisöttsött

 idag har jag ingen träning så jag ska vell plugga matte och kanske ...... engelska -.- TRÅÅÅÅKIGT *fridas dubbade simpson film*


broes b4 hoes

Tja , frida här. Ska ta ett långt bad med ansiktsmask och hårinpackning. God natt och dröm sött.
TTYN

Gone but never forgotten


mitt hjärta slår inte för oss

Tja Frida här. Hur har eran onsdag varit ? :)

Jag gick hem ganska tidigt och sov och kollade på film. Awesome !
Ellen kom också förbi och hjälpte mig att plugga , det behövdes ! Mamma hade köpt med mat från Sandys hem så jag och ellen åt middag. Nu har hon gått hem och jag sitter här själv. Greys anatomy börjar ju klockan 9 så dnajs.
aya vi hörs. pöz


everything we had is gone

F - Jag visste att jag inte var bra för dig , jag visste det.
    Ändå så rörde det inte mig. Jag brydde mig inte. 
    Jag förstörde dig. Jag tog sönder ditt hjärta.
    Men brydde mig inte , tyvär så bryr jag mig
    fortfarande inte. Jag hatar dig :)

Move, bitch

Frida här , gick på en lektion och sen drog jag hem. Ska sova. Vi hörs


- Du skrev sjuka sms och sa att du saknade mig men när du märkte att jag inte svarade så hatade du mig. Hah.. men ärligt talat nu så pissar jag på dig

Lina e uttttråååkad

morgonmorgon, kan liksom inte säga att det är en god morgon .. e aaaas trött ..... fett seeeggt.. men men jag står på mina ben som vanligt.. eller iofs sitter jag nu .. eeeehm .. det var inget .. :s
jag e trött.. lite tabbar som jag gjort denna morgon:
Tabbe1. jag heller upp mjölk i en kopp, tar sedan SMÖR och höll på att lägga i det i mjölken .. Yummie .. :s
Tabbe2. jag trodde varan lampa släktes eller någon släkt den .. men efter jag uppnade ögonen var den tänd .. det visade sig att jag hade blinkat ... inte okej ...

en gammal going
En gammal tant satt bredvid en röd hårig punkare och väntade på bussen då frågar tanten
"hur e de att ha eld i håret?"
Då svarade punkaren
"det borde vell du veta, du som bara har askan kvar"

kommer min förra klass i örbyskolan ihåg tryckar låtarna? ;c)    <- gillar min nya smili :p haha näääsa



I should know who I am by now.

F - God natt.
Jag ska drömma om dig


.

natti
/Lina

hej frida e roligare än mig

sha, idag hade jag fucking hor mensvärk .. så jag gick hem och sov .. sen kom mamma hem då shoppade jag mig glad, från sickla det blev:
en skin jacka från jc - vill inte säga pris
uggs från din sko - only 400:-
mysigt fårull inlägg till skor - ????????
halsduk lindex - 150:-
mössa - 100:-

japp tror det var allt, det var en liten del av min present som var lite efter, nu har jag 514:- på mitt kicks kort som jag ska handla upp och sen har jag ju ipoden kvar att köpa :) *lääängtar*

jag har fortfarande mensvärk :s men mindre, ska tagga te skolan imorgon, fast det är en "#"!?*" dag imorgon ... jobbigt som fäään...
förlåt för dålig update men nu ska jag muntra upp er alla med en bild på min fotbolls vän martina aka marto


hah :)



ska rusa och få massage av far min BYE
/Lina

pump it

Tänker göra ett snabbt inlägg. Skolan var tråkig , Fick mvg i engelska , creds te mig ! Så nu är jag 250 kronor rikare. Ellen kom och åt middag med mig och pappalito. Ska hjälpa mamma att baka nu. Hörs. pöss - Frida


ellen i mitt <3


I just dont love you no more

hey randoms. Vad gör ni ? :)

Jag är helt klar och ska snart dra mig mot skolan , onice...
Efter skolan så ska jag plugga. dödödö. I veckan händer absolut inget roligt. asso fan. Ge mig helg.Nu , men i helgen åker min kära vän Ellen till Frankrike så lär vel inte ha så mycket att göra. usch , lov ska det vara.
Aya hejdoe.





Du förstörde mig


I mina drömmar är det vi mot dom.

F- Det jag minns finns kvar inom mig och det brinner svagt, det kommer nog alltid vara så för allt jag har påminner om dig.

I’m sorry for the tears I made you cry

Hell0 8) Frida här. Jag är sjuk igen och har feber och allt , sa ju att den här veckan slulle gå åt helvete (!) . fuck this. hatar att vara sjuk ! aya ska dö i soffan victor är snart här och ha har köpt med bubbelvatten så det blir nog bra. Vi hörs. pöööz


jag var speciell medans du bara var en i mängden , synd.

Frida här. Är för trött för att skriva. Ska sova. Vi hörs. Poez


snabbis

tjaaao, lina hära . ska träna snart :)) 3vligt ja vet. hoppas ni har kollat på torkel i knipa? :o
idag har dagen vart lite ensam ... jag har inte så mycket lektioner med klassen :p haha har ju tyska ... så har typ rast själv, men idag var jag med reneeeeee brur :p
ska träna ciao!


hoppas du mår bra där uppe

your voice is all i hear somehow

Tjos. Frida här. Hoppas alla får en bra start på veckan , själv försov jag mig så hela veckan lär vell gå åt helvete. Hörs när ja kommer hem från skolan. poessssss

 


film tips

japp ! jag älskar den, och saknar den! HAHA oj vad filmen äger. SE DEN!
En film mot mobbning och det är felix som gör alla röster, enjoy om du har tråkigt!
jag tror det hära e hela filmen, 8 klipp i en spelnings lista

hoppas den funkar bra för er :D

en buss tur .......

 oj juste glömde berätta när vi åkte hem från stan igår så vatten planade (om det heter så) bakre delen av bussen.. och ofc sitter vi längst bak, HAHA det var aaas lääääskigt men lite smått kul. Vi träffade perres bror fredrek(eller philip) på bussen och vi snackade lite med han, frida som har kommit lite smått på kant(jag menar att han var lite retig mot henne så hon var lite sur xD ) med han så hon isolerade sig med ipod och satt tyst, sen händer det. BUSSEN typ slirar på vattnet i en kurva och då ramlar jag galet över ellen och ellen ramlar också så vi ligger i en höd på sätet och min hand e under ellens äääääääääzzzz... HAHAHAHA vi tre börjar as garva och fredrik har stone facet. KUl KuL kUl kul


<3


du är mitt skratt gumman<3


Hej på dig nykomling

IYAZ - Replay

fick höra den idag och jag gillaren :)

bara jag som lyckas

Nu ska jag berätta vad som just hände mig.

Jag sitter och äter glass direkt ur burken , jag är seg på att äta glass så den har smält. så har jag glassburken under hakan ( fråga mig inte varför ) . Jag har en uringad vit tröja på mig och dom som känner mig vet att jag är ganska klantig och då råkar jag tyå välta ut burken och all choklad glass rinner under tröjan. Ska gå och ta en dusch nu .. hörs - Frida ( om ni inte redan hade listat ut det... )


HISS&DISS by lina


* fjortis äckel -  haha japp, det är hon i sexan jag menar. men kan ge det en hiss för det är as kul att bråka med na !
* kissie härmar dessie - man ser gång på gång att hon härmar .. pinsamt ..
* amandavardet - döda henne! :s
* musik prov - finns det ens något som heter de? så tänker ni säkert, ja det gör det iaf i sjöängsskolan :o

* min tv - hehehehehehehehehe, denenaiz ! :p
* ny ipod - fick 500 kr till en ny ipod av moster och kusiner så mamma och pappa prööjsar resten! gud vad jag har saknat musiken..
* fridas och min humor - ni som e med oss när vi har verkligen humorn på topp har tur :p för när de händer så e ögonen inte torra ! GLÄDJETÅRAR
* facebook - japp jag gillart!

snyggingen skriver

Hej bräh, jag sitter hära och har fått in massor av kunskap om massa epoker och instrument och skit .. som vi ska ha musik prov på på onsdag. Jaa.. ikväll blir det vell att checka in provet och tv och blogga ! :) låter braaa! :)
ska lägga in en hissa och dissa lista snart och bra låtar och lite pic's och humor gjejer! :) i know You like it :):):):):)

/Lina the hottie

Your voice is the splinter inside me.

Vi utnyttjade varandra och
hårda ord
lämnade fula ärr.
Svart kärlek.
Du försvann i mökret
i november och
jag sa att jag hatade dig


slyna

heyyyy katt1 , häääänder ? bra inledning ? yes


Ellen har just lämnat mig.. poor little me. Vi har vart i stan och hon kirrade en mössa , drog hem till my crib och lagade lite middag och åt, vi pluggade lite också , creds (Y) yes ellen i my <3 liksom.

Nu ska jag äta glass och kolla film. Vi hörs poess


skööön chill dag

hejhejhejhej( wb jesper )
vaknade bredvid min älskling:) hihi idag har han legat i min säng medans jag har sovit i 6 timmar mera än han .. stackarn asso :p hahah, men iaf. mitt liv rullar på som vanligt fast nu känner jag mig extra ful för jag har munsår ...... inte okej...... men iaf snart så kommer f&f och ska käka hära, TUNGT! :p haha, igår så var det myspys! tack för den ! :) vi var jesper jim frida ellen marcus och gabbe och kollade på film i min källare. det blev super sköna "filmen" sunes jul! enjoyaaaaaar stort :p med gydis chips och kladdkaka läsk :p MUMMA, sen taggade alla och så hoppade jag in i duschen och jesper kollade tv sen så slaggade vi (a) :D

man tror gullig ... men noooooooooep! :o lissna liksom :p

Jag kommer ihåg när våra munnar möttes och du gjorde mig kär.

Ska dra in mot stan med Ellson. Måste snabba mig lite. Vi hörs - Frida.


låten i mitt <3


Sätt på lite reaggae !

Chacha ! Frida här.

Sitter och kollar på film med mi madre och Ellen. , vi har vart i högdalen och köpt B&J glass så kan inte klaga liksom. Ska joina dom och kolla nu. Vi hörs :) poess




Babak lover in mah <3


We all love Vendela


HAHAHAHAHA !


bitch , shut the fuck up.

Ska fixa mig , sen ska jag träffa ellson och biffen. Vi hoers ! pöz 
Frida signar ut, slut.


I remember the sound

Tjoe Babak ! intärn skämt..

Kom nyss hem .. iskallt ute jue. Middag med ellson i stan. Fira Lina. Tagga hem. Det är vad jag gjorde ikväll maha. dnajs. Jag är phäätt trött så ska ta ett bad och sen sommna framför en film , låter det bra ? ya det gör det. Vi hörs imorgon. pöz



Hur lämnar man den man älskar , kommer aldrig att förstå.


hejhejhejhej

hej hopp gummisnopp
födelsedagsbarnet hära, WOHO! :p
haha idag har jag fått av familjen en 32 tumms tv med boxR
av pojkvännen...... näää jag måste berätta inväcklat för de var så sött! haha, det knackade på dörren, jag öppnade och där står han. med chinos och vit shorta och med en super vacker röd ros. han gav mig rosen och en puss och gav mig påsen med presenterna i. I den låg en choklad hjärtan och två paket. öppnade ena som var ett super gulligt halsband med hjärta där det står love inristat och två diamanter bredvid. ni lär se det på mig om ni träffar mig. iallafall så öppnade jag nästa och där i lååg de en parfym, det var jessica simpsons fancy! Den luktar AWESOME! sen fick jag ett present kort på 500kr som jag ska köpa ipod för mamma och pappa pröjsar det som behövs (a) TACK POJKVÄNNEN OCH FRIDA OCH ALLA ANDRA SOM GRATTAT MIG, SUPER SÖTT! :)
ska grilla och äta nu lägger in något sen :) ciiiao

Good Girls Like Bad Boys

heyyyyyyyyyy ! Ska till stan och äta middag med ellen , men hon är den segaste personen som finns så jaa...what do to what to do... Aya ikväll ska vi träffa lillen och fira henne lite. yey. Nu ska jag skynda på Ellen :) Hörs ! poesss




Grattis älskling

Bjöd på lite bilder från dina år ;) . 15 år nu stumpan. Hoppas du får en bra födelsedag. Love you<3


all my love to 2


nemen kolla villka tötisar ;o

Ellen Eriksson- I allframtid


kss kss katten

Hey randoms , Frida här. Händer ?
Jag sitter just nu och kollar på idol ! L O V E  I T !
Min kläder har iaf kommit ( ni vet dom jag beställde från nelly ) yeye
Hoppas ni skrev ner det här ? GRRRRYMT intressant visst ? hejdoe


frida tvingade mig skriva om dagen ..

idag har vi vart i stan med klassen, min grupp var frida fanny sandra, mycket trevligt, vi hade kul och vi frös, det som var lite jobbigt var att donken började sälja MATEN klockan 10 .. så vi fick vänta i en halv timme . myyyyyyys.. haha, ialla fall sen fotade vi hötorget och satte det på ett papper med en gammeldax bild :p haha från föööörut liksom. ja men sen så dekorerade vi och sen taggade vi hemåt.. då träffade jag melan och taggade till skärholmen och köpte lovikavantar, mascara, tshirt, väska & paris hiltons can can parfym(Y) det var typ de jag behövde sen får jag shoppa efter fdelsedagen:) hehe, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao .. hejdå


sandra frida lina fanny, taco middag

hali halå

sitter hära med jesper :) vi ska knalla till vivo och köpa ett paket piggelin för vi(jag och jossan) ska bjuda klassen på glass ;D haha, lyllo er liksooooooom .. nooot.. men ialla fall jag mår fint (:(|)<- apa om du vänder på huvet :)
haha, men jag fixar lite roligare någon annan gång
tudelue!


This years love


Du är mitt liv , du är luften jag andas. Jag saknar våra stunder tillsamans.


jag vill känna dina hjärtslag

Älskling jag är hemma ! Kom hem från stan med jesper för ett litet tag sen , vi kirrade lite hemliga saker och kollade på bio. lite skämt sisodär. Men aya nu var ju det fixat (Y) Ehm tänker inte berätta om dagen , det får lina göra :) Ska somna i soffan nu en stund hade jag tänkt :) Vi hörs senare. puspus





im like a dick , always in a bitch mouth

tjoeeeeeeees :) Frida här :) Vad händer idag då tötisar ? Själv ska våran klass in till stn och fotta olika saker ... kul .. eller inte.
Men vi ska äta tacobar till lunch har jag bestämt ! aya ska dra mig mot bussen. Juste efter skolan ska ja in till stan med yesphoe ( jesper ) så det blir uppdatering lite senare ikväll. pok



storebror <3


där satt jag med mina grönbruna ögon och såg med blåögd blíck


god morgon tjena hej och hejsan
Lina vaken tur deeee, de e lite super nice!
idag ska vi till stan ...... suck.. my.. dick..
D-R-I-V-E-R

puusss på rumpan så ses vi senare!


RSS 2.0